Mauricio Pellegrini, numit pe banca tehnică a formației Velez Sarsfield

Antrenorul argentinian Mauricio Pellegrini, care ultima oară a pregătit-o pe Leganes (2018/2019), a fost ales de Velez Sarsfield pentru a-l înlocui pe conaţionalul său Gabriel Heinze, care a plecat luna trecută după un mandat de peste doi ani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.04.2020 - 11:04

Pellegrini, 48 ani, ar urma să semneze un contract până în 2021 cu Velez, care devine a treia sa experienţă din Argentina, după Estudiantes de la Plata şi Independiente Avellaneda.

''Totul a fost decis. Mai trebuie doar să completăm nişte acte legate de plecarea lui Heinze înainte de confirmarea lui Pellegrini'', a declarat Pablo Cavallero, directorul tehnic al lui Velez, pentru Radio Rivadavia.

Ca jucător, Pellegrini a evoluat la Velez între 1990 şi 1999, înainte de experienţa europeană de la FC Barcelona, Valencia, Liverpool şi Alaves. El a prins şi trei selecţii la naţionala argentiniană în 1997. Ca antrenor, el a pregătit echipe precum Valencia, Estudiantes, Independiente, Alaves, Southampton şi Leganes, de unde a fost demis în octombrie 2019.

Velez Sarsfield s-a clasat pe locul al treilea în Superliga argentiniană sezonul 2019/2020, la nouă puncte de campioana Boca Juniors.

Comentarii