6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMason Greenwood, fotbalistul Manchester United, eliberat pe cauțiune - A violat și...

Mason Greenwood, fotbalistul Manchester United, eliberat pe cauțiune – A violat și a amenințat cu moartea

Fotbalistul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost eliberat pe cauțiune, după ce a fost arestat sub suspiciunea că și-a violat iubita, potrivit BBC.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost arestat sub acuzația de viol și amenințare cu moartea, în urma acuzațiilor de pe rețelele de socializare.

Manchester United a declarat anterior că atacantul nu se va întoarce la antrenamente până la o nouă notificare.

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp, scrie sport.ro.

Magistrații au acordat o a doua prelungire pentru a-l ține în arest până miercuri, dar acum a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unor investigații suplimentare.

După arestarea atacantului, dezvoltatorul de jocuri video EA Sports a declarat că Greenwood a fost eliminat din produsele FIFA.

A fost scos din echipele active în FIFA 22 și suspendat de la apariția în pachetele FIFA Ultimate Team și Ultimate Draft.

Firma de îmbrăcăminte sport Nike a declarat anterior că a suspendat relația cu fotbalistul.

„Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația”, a spus un purtător de cuvânt.

Greenwood, care și-a făcut debutul la Manchester United în martie 2019, a semnat un contract de patru ani în februarie anul trecut.

Duminică, clubul a declarat că „nu va tolera violența de nici un fel” și a fost informat despre acuzații, dar nu va mai face niciun comentariu până când „faptele nu vor fi stabilite”.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă