Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marius Croitoru: „La Craiova m-ar mulțumi și un egal”

Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat că va merge la Craiova pentru a câştiga împotriva Universităţii, în partida de vineri, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 10.06.2020 - 20:43

"La Craiova m-ar mulţumi şi un egal, dar nu mă duc să obţin un egal. Mă duc să joc fotbal, să câştig. Vom vedea la ora meciului dacă putem face acest lucru. Noi ce am avut de demonstrat am demonstrat. Am terminat un campionat regulat pe locul trei, la un punct de Craiova, care a fost deasupra noastră, pe locul doi. Înseamnă că avem valoare, înseamnă că FC Botoşani nu mai este o echipă care se mulţumea, ca până acum doi ani, cu locul şapte, locul opt. Ne dorim mult mai mult, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe teren, cu rezultate", a afirmat tehnicianul de la Botoşani.

Croitoru a spus, de asemenea, că nivel de pregătire fizică a jucătorilor nu este "la un nivel acceptabil", însă este convins că aceeaşi problemă o au toate echipele de Liga 1.

"Aşteptăm primul meci. Din păcate, nu am avut ocazia să vedem exact la ce nivel suntem după două luni şi ceva de inactivitate. Nu am ocazia să jucăm un meci amical cu o prim-divizionară şi atunci e greu să spun la ce nivel suntem, dar fizic este clar că nu putem fi la acelaşi nivel la care am terminat. Sunt două luni în care practic am făcut antrenamente numai în apartamente şi este foarte greu să spun că suntem la un nivel acceptabil, dar cam toate echipele sunt la acelaşi nivel. Vom vedea exact ce se va întâmpla la ora jocului. (...) Aşteptarea a fost foarte lungă, vacanţa a fost foarte lungă şi ei sunt nerăbdători, dar trebuie să mergem foarte calculat la Craiova şi să nu facem greşeli din dorinţa de a face prea multe", a adăugat Marius Croitoru.

Antrenorul echipei FC Botoşani consideră că lipsa suporterilor pe stadionul din Craiova ar putea constitui un avantaj pentru formaţia sa. "Să joci împotriva Craiovei cu 25-30.000 de spectatori, mai ales acum când se bate la titlu, este normal să fie o presiune în plus pentru noi", a precizat acesta.

Partida CS Universitatea Craiova- FC Botoşani este programată pentru vineri seară, de la ora 20:00, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Comentarii