18.3 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Marius Croitoru, înaintea partidei cu Shkendija: „Suntem în fața unui moment istoric”

„Nu va fi uşor. Acesta este un lucru cert, dar suntem în faţa unui moment bun, a unui moment istoric pentru clubul nostru şi atunci cu siguranţă jucătorii se vor ridica la acest nivel. Îmi doresc tare mult ca la ora jocului de joi jucătorii să fie în cea mai bună formă mentală, că fizic nu avem nicio problemă. Nu aş vrea să repetăm ceea ce s-a întâmplat a doua repriză la Dinamo şi sunt sigur că dacă vom face acest lucru avem şanse mari să ne calificăm. Trebuie să fim realişti. Suntem consideraţi favoriţi numai prin simplul fapt că suntem din România, iar ei din Macedonia”, a afirmat Croitoru.

El a amintit performanţele reuşite în ultimii ani de Shkendija: „(…) au fost campioni în ultimii trei ani sau patru ani de zile, din 2013 nu au căzut de pe podium, sunt echipa care a ajuns în play-off -ul cupelor europene, cel puţin în ultimii şase ani de zile sunt o prezenţă constantă în cupele europene, în timp ce noi nu putem să ne lăudăm cu astfel de performanţe. Doar din punctul acesta de vedere suntem favoriţi, pe hârtie, dar consider că Botoşaniul e o echipă bună în momentul acesta. Au ambiţie faţă de fiecare meci macedonenii, joacă până la ultima minge, trebuie să ne ridicăm la nivelul lor de dăruire”.

Meciul dintre FC Botoşani şi KF Shkendija, din turul doi preliminar al Europa League, se va disputa pe Stadionul Municipal din Botoşani joi, de la ora 18:45.

Ultima oră
Pe aceeași temă