39.3 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSportMaria Şarapova, decizie de ultimă oră. Totul va fi altfel de acum

Maria Şarapova, decizie de ultimă oră. Totul va fi altfel de acum

Maria Şarapova nu a mai răbdat după ce a pierdut al treilea meci la rând în circuitul WTA: şi-a concediat antrenorul pe care l-a avut alături începând cu sezonul 2014 şi care a ajutat-o să câştige finala care i-a frânt inima Simonei Halep, la Roland Garros 2014, informează ProSport.

Victoria cu 6-4, 6-4 obţinută de adolescenta de 20 de ani, Naomi Osaka, locul 44 WTA, a fost picătura care a umplut paharul pentru jucătoarea cu cinci titluri de Mare Şlem în palmares. „Masha” a anunţat, prin intermediul unui comunicat oficial, că a decis de comun acord cu Sven Groeneveld să pună punct colaborării.

„După patru ani de colaborare reuşiţi şi plini de provocări, aş dori să-i mulţumesc lui Sven pentru loialitatea sa incredibilă, etica muncii şi, mai ales, pentru prietenia pe care am legat-o, care va depăşi acest parteneriat de lucru”, se arată într-o declaraţie publicată, vineri, pe site-ul Şarapovei.

„Deşi am fost de comun acord să o luăm pe căi diferite în această perioadă, am fost incredibil de norocoasă să am un lider de echipă ca el în colţul meu în ultimii patru ani”, a mai transmis Şarapova.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă