15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalMarcus Rashford a marcat al 100-lea său gol pentru Manchester United

Marcus Rashford a marcat al 100-lea său gol pentru Manchester United

Marcus Rashford a marcat al 100-lea său gol pentru Manchester United, iar Diavolii Roșii au învins West Ham și au trecut peste Chelsea pe locul cinci în Premier League.

Rashford a marcat cu o lovitură de cap după chiar înainte de pauză.

Cristiano Ronaldo, care a fost în primul 11, a reluat cu capul pe lângă poartă, în timp ce gazdele au încercat să obțină un al doilea gol.

West Ham a presat în ultimele etape, David de Gea a făcut parade bune pentru a-i împiedica pe Michail Antonio și Kurt Zouma.

Victoria celor de la Manchester United îi trimit pe aceștia pe locul cinci în clasament, cu 23 de puncte, cu un loc și un punct sub Newcastle, dar cu un meci mai puțin.

West Ham, între timp, se află pe locul 13, cu 14 puncte.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...
Ultima oră
Pe aceeași temă