13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportMarco Silva a fost demis de la "cârma" formației Everton

Marco Silva a fost demis de la “cârma” formației Everton

”Everton Football Club confirmă că antrenorul Marco Silva a părăsit clubul”, se arată în comunicatul ”caramelelor”, echipă aflată pe locul 18, retrogradabil, în clasament.

Scoţianul Duncan Ferguson, fost atacant al lui Everton (1994-1998 şi 2000-2006), în vârstă de 47 de ani, va asigura interimatul. Everton va juca sâmbătă cu Chelsea, pe teren propriu.

Marco Silva a petrecut 18 luni la cârma echipei Everton, încheind campionatul trecut pe locul 8 şi ratând calificarea în cupele europene. După un debut bun în acest sezon, cu două victorii şi un egal în primele patru etape, a urcat un parcurs slab, cu opt înfrângeri în ultimele 11 meciuri de campionat.

Lusitanul de 42 de ani le-a mai pregătită pe Sporting Lisabona şi pe Olympiakos Pireu înainte de a ajunge în 2017 în Anglia, unde a mai condus două echipe, Hull City şi Watford.

Marco Silva este al cincilea manager din Premier League care îşi pierde postul în actuala stagiune, după Javi Gracia şi Quique Sanchez Flores la Watford, Mauricio Pochettino la Tottenham şi Unai Emery la Arsenal.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă