Marc Wilmots, ca și plecat de pe banca naționalei din Iran

Fostul internaţional belgian Marc Wilmots negociază cu Federaţia Iraniană de Fotbal găsirea unui acord pentru a pune capăt colaborării sale ca selecţioner al echipei naţionale, a anunţat fostul atacant, miercuri, pe Twitter.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 05.12.2019 - 14:20

''Suntem în negociere pentru găsirea unei soluţii amiabile, din cauza nerespectării obligaţiilor contractuale de către Federaţia Iraniană de Fotbal şi în urma rezilierii mele justificate a contractului'', a scris Wilmots în reţeaua de socializare.

''Dosarul este în mâinile avocaţilor mei şi nu voi face alte comentarii'', a adăugat Wilmots.

Prin acest mesaj, fostul selecţioner al Belgiei şi Cote d'Ivoire confirmă ruptura de FFIRI, pe care o sugerase în tweet-uri anterioare.

Pe 25 noiembrie, el denunţase o situaţie ''intolerabilă'' pentru staff şi pentru el, ''creată din cauza gravelor violări contractuale''.

Numele croatului Branko Ivankovic a fost avansat de presa germană şi belgiană pentru înlocuirea lui Wilmots.

După cum a relatat agenţia Belga anterior, FFIRI a întârziat să îi verse salariul selecţionerului, care a ameninţat cu demisia. Wilmots, venit pe banca tehnic a naţionalei Iranului în mai, a semnat un contract valabil până la Cupa Mondială din 2022. La jumătatea campaniei din grupa a treia a preliminariilor pentru CM 2022, Iranul ocupă locul treilea, insuficient pentru a ajunge în faza următoare.

Comentarii