Maradona, ovaționat de fani cu ocazia zilei de naștere

Diego Maradona, actualul antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a fost ovaţionat de suporterii formaţiei rivale Newell's Old Boys, cu o zi înaintea împlinirii vârstei de 59 ani, marţi seara, cu ocazia unui meci din Superliga de fotbal din Argentina.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.10.2019 - 13:12

Oficialii lui Newell's i-au pus la dispoziţie lui Maradona un fotoliu asemănător unui tron, de unde "regele" fotbalului argentinian a urmărit partida disputată la Rosario.

Jucătorii echipei Gimnasia i-au făcut la rândul lor un frumos cadou antrenorului lor, impunându-se cu scorul de 4-0 în acest joc, contând pentru etapa a 11-a a sezonului.

Gazdele i-au oferit, totodată, mai multe daruri lui Maradona, între care un tablou şi un tricoul special, în cadrul unei ceremonii.

"Este extraordinar, nu îmi vine să cred şi nu îmi imaginam asta! Vă mulţumesc pentru această primire şi pentru dragostea voastră", a spus cu ochii în lacrimi Maradona, care a evoluat ca jucător la Newell's în perioada 1993-1994.

Gimnasia, care a obţinut al doilea său succes de la startul acestui sezon, se află în continuare pe un loc retrogradabil şi are nevoie de mai multe victorii pentru a se menţine în divizia de elită.

Comentarii