13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Manuel Neuer a semnat un nou contract cu Bayern Munchen

„În săptămânile de întrerupere din cauza pandemiei de coronavirus, nu am vrut să iau o hotărâre, fiindcă nimeni nu ştia dacă, când şi cum va continua Bundesliga. Pentru mine era de asemenea important să lucrez în continuare cu antrenorul nostru cu portarii, Toni Tapalovic. Acum, când asta s-a rezolvat, primesc cu mult optimism viitorul. Mă simt foarte bine şi la mine acasă în Bavaria. FC Bayern este şi rămâne unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul european”, a declarat Neuer, care este căpitanul echipei.

Neueur, care are acum 34 de ani, a sosit în vara lui 2011 la Bayern, de la Schalke 04. Campion mondial cu naţionala Germaniei în 2004, el a câştigat cu Bayern de şapte ori campionatul şi de cinci ori Cupa Germaniei, dar şi Liga Campionilor, în 2013.

„Manuel Neuer ştie ce are la Bayern, iar Bayern ştie ce are în Manuel Neuer. Este un mariaj care trebuie să continue în viitor”, a afirmat zilele trecute preşedintele consiliului de administraţie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge.

Presa germană a susţinut în această primăvară că Neuer a solicitat un contract până în 2025, dar clubul îi oferea unul până în 2023.

Bundesliga este primul mare campionat din Europa care s-a reluat după întreruperea datorată pandemiei de coronavirus.

Ultima oră
Pe aceeași temă