Manchester United vrea să plătească 80 de milioane de euro pentru Saul

Clubul englez de fotbal Manchester United este dispus să plătească circa 80 milioane euro în schimbul internaţionalului spaniol Saul Niguez, mijlocaşul echipei spaniole Atletico Madrid.

Share

Rl online 0 comentarii

15.04.2020 - 11:06

În vârstă de 25 ani, Saul Niguez este legat prin contract de Atletico până în 2026, clauza de reziliere ridicându-se la 150 milioane euro, însă englezii speră ca madrilenii să accepte o sumă mai mică în schimbul jucătorului.

Conform ziarului The Sun, pentru a-l convinge pe spaniol să vină pe Old Trafford, oficialii lui United sunt dispuşi să-i plătească lui Saul un salariu de 230.000 de euro pe săptămână, cu 100.000 în plus faţă de cât primeşte acesta în prezent la gruparea madrilenă.

Saul Niguez este de mai mult timp o prioritate pentru Manchester United, care şi-a propus să investească o sumă substanţială în această vară, pentru a se putea lupta din nou pentru titlu în Premier League.

Oficialii lui United s-au aflat în tribunele stadionului Anfield, pe 11 martie, pentru a urmări evoluţia lui Saul în cursul meciului pe care Atletico Madrid l-a disputat împotriva formaţiei FC Liverpool, în Liga Campionilor, la finalul căruia spaniolii s-au calificat în sferturile de finală.

Comentarii