Lucescu merge ca mielul la tăiere să joace cu Barcelona: Am doar 13 jucători

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, a anunțat că are la dispoziție pentru meciul cu FC Barcelona de miercuri seară din Champions League doar 13 fotbaliști.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2020 - 13:22

Mircea Lucescu este supărat înaintea meciului de pe terenul celor de la FC Barcelona din cauza numărului mare de fotbaliști infectați în lotul echipei sale, Dinamo Kiev, situație care nu-i permite să alinieze un 11 capabil să pună cu adevărat probleme super-starului Mesii și colegilor acestuia.

„Nu a fost uşor să aşteptăm cinci ore ca să vedem dacă se joacă meciul sau nu. Dar, din fericire, totul este în regulă, toată lumea este sănătoasă şi vom juca. Da, ca antrenor, ar fi fost mai bine pentru mine să se amâne acest meci, dar trebuie să jucăm mâine şi vom juca. Avem doar 13 jucători pentru această partidă şi nimic nu se va schimba din punctul ăsta de vedere. Care va fi tactica noastră? Să jucăm fotbal.”, a spus Mircea Lucescu, citat de presa sportivă din Ucraina.

Dinamo Kiev are 13 jucători, inclusiv românul Tudor Băluță, infectați cu Covid-19 și va juca miercuri, de la ora 22.00, pe terenul formației FC Barcelona după ce toți componenții lotului au fost testați negativ imediat după sosirea în Spania.

Comentarii