24.6 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Lotul olimpic de canotaj al României a plecat în cantonament în Italia

Lotul Olimpic de Canotaj al României, format din 64 de persoane, dintre care 56 de sportivi, a plecat în Italia, pentru un cantonament programat la Piediluco.

Sportivii români vor sta în cantonament până la primăvară, atunci când vremea va permite reluarea antrenamentelor la Complexul Sportiv Național Snagov. Delegația României a călătorit in Italia cu o cursă charter Tarom, care le-a fost rezervată în exclusivitate. 

„Mulțumim companiei Tarom pentru tot sprijinul acordat în acest an dificil. Toți sportivii au fost testați înainte de plecare și ne-am dorit ca deplasarea lor să se facă în deplină siguranță, iar un avion charter era cea mai viabilă soluție. Tarom ne-a fost alături și de această dată, așa cum s-a întâmplat și la Campionatele Europene, dar și în primăvară, când sportivii au revenit de urgență în România din cantonamentul din Italia de iarna trecută”, a declarat Elisabeta Lipă, Președintele Federației Române de Canotaj.

Canotorii români vor petrece și Sărbătorile de iarnă în cantonement. Ei se pregătesc intens pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, unde România are deja șapte bărci calificate.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă