25.4 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Liverpool, încoronată regină în Anglia după trei decenii de așteptare

Liverpool a învins pe Chelsea după un meci spectaculos, cu opt goluri, demn de două dintre cele mai bune echipe din Premier League. Campioni încă de acum câteva etape, jucătorii antrenați de Jurgen Kloop au început în forță și au condus cu 3 – 0 după golurile marcate de Keita, Alexander-Arnold și Wijnaldum.

Oaspeții au intrat mai optimiști la cabine după golul înscris în prelungirile primei părți de Giroud și după ce Liverpool a refăcut avansul de trei lungimi prin Firmino în minutul 55 au punctat de două ori (Abraham și Pulisic) iar cu un sfert de oră înainte de final au reaprins jocul. N-a fost să fie nici măcar un punct, Chamberlain a înschis conturile în minutul 84 și Liverpool s-a impus cu 5 – 3.

La finalul partidei, Liverpool a primit trofeul de campioană al ediției 2019 – 2020, medaliile și tricourile de campioni. Cu o etapă înainte de final, campionii au 96 puncte în clasament, cu 12 puncte în plus față de Manchester City și rămân cu regretul că nu vor atinge borna istorică de 100 puncte într-un sezon competițional.

Ultima oră
Pe aceeași temă