21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportLiverpool a cumpărat cel mai scump mijlocaș din istoria fotbalului: 75 de...

Liverpool a cumpărat cel mai scump mijlocaș din istoria fotbalului: 75 de milioane de lire sterline

Southampton şi Liverpool au anunţat transferul, fără să precizeze suma. Gruparea Southampton a menţionat însă că este vorba de o sumă record pentru un fundaş. 

Van Dijk va fi legitimat la Liverpool în prima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, 1 ianuarie. Olandezul va purta la Liverpool tricoul cu numărul 4.

Virgil van Dijk a fost dorit de Liverpool şi la finalul sezonului trecut, însă atunci un eventual transfer a picat, iar clubul englez şi-a cerut scuze pentru că l-a abordat ilegal pe jucător.

Van Dijk a fost achiziţionat de Southampton în 2015, de la Celtic Glasgow, în schimbul sumei de 13 milioane de lire sterline. El a semnat atunci un contract pe cinci ani.

Precedentul record la transferul unui fundaş fusese stabilit în luna iulie, când Benjamin Mendy (23 de ani) a fost achiziţionat de Manchester City de la AS Monaco în schimbul sumei de 52 de milioane de lire sterline.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă