25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSportBREAKING NEWS. Simona Halep, regină la WIMBLEDON!

BREAKING NEWS. Simona Halep, regină la WIMBLEDON!

Numele Simonei a fost imprimat pe Hall of Fame la All England Club.

 

Simona Halep o înfruntă pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, într-un meci care poate intra în istoria tenisului românesc, dacă sportiva noastră va reuși să cucerească trofeul cel mare. Duelul va putea fi urmărit azi, de la ora 16:00, LIVE VIDEO pe site-ul România Liberă.

Finala de la Wimbledon poate fi urmărită AICI

Dacă va triumfa pe iarba de la All England Club, Simona ar realiza o premieră pentru tenisul din România. Ilie Năstase a fost foarte aproape să pună mâna pe marele trofeu în două rânduri, însă a pierdut de fiecare dată.

Acesta vrea ca Simona Halep să îl răzbune pentru cele două finale pierdute la Wimbledon. “Nasty” a vorbit cu Ion Țiriac despre tactica pe care Simona Halep trebuie să o aibă în finala cu Serena Williams pentru a câștiga finala.

Experiența lui Williams este una superioară față de cea a româncei. Pentru Serena Williams, aceasta va fi a 11-a finală a carierei la All England Club. Americanca a câștigat 7 dintre ele, fiind învinsă în celelalte 3 de Maria Sharapova, Venus Williams și Angelique Kerber.

De cealaltă parte, Simona a obținut pentru prima oară biletele pentru ultimul act de la Wimbledon. Cea mai bună performanță anterioară fusese semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Creatorul de modă Roberto Cavalli s-a stins din viață

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian cunoscut pentru creațiile sale extravagante și inovatoare, a încetat din viață vineri, la vârsta de 83 de...

Momente de groază în Turcia. Un mort și 10 răniți, după ce o telecabină s-a prăbușit

O persoană a murit și alte 10 au fost rănite în provincia Antalya din sudul Turciei, după ce o cabină de telecabină s-a lovit...

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...
Ultima oră
Pe aceeași temă