9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportAtletico Madrid a câștigat Europa League: A învins-o pe Olympique Marseille cu...

Atletico Madrid a câștigat Europa League: A învins-o pe Olympique Marseille cu 3-0

Griezmann a făcut dubla, în minutul 49. Căpitanul Gabi a stabilit scorul final, în minutul 89.

Trebuie menționat că Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, a fost suspendat pentru acest meci, el neputând sta pe banca tehnică a echipei. Grecul din atacul lui Marseille, Mitroglu, a ratat cea mai mare ocazie a francezilor în minutul 81, când a trimis în bară.

În minutul 32, Dimitri Payet de la Olympique Marseille s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi, fiind înlocuit de Maxime Lopez, și riscă să rateze Campionatul Mondial. El a fost îmbrăţişat de coechipierii săi, dar şi de Antoine Griezmann.

 

Fără să aibă vreun joc strălucit, tipic echipei lui Diego Simeone, suspendat și aflat în tribună, Atletico a deschis scorul în minutul 21.

O gafă colectivă în defensiva francezilor a adus mingea la Griezmann, care l-a executat pe Mandanda. Lucrurile s-au complicat și mai mult când Payet s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 32.

Imediat după pauză Griezmann a mai lovit o dată, în minutul 49. Până la final OM a căutat să joace, să atace, dar fără nicio problemă la poarta spaniolilor. Gabi a închis tabela în minutul 89, iar Simeone n-a mai făcut decât să-i ofere două minute în finală și lui Torres, care i-a luat locul eroului Griezmann.

Echipele de start: 

Marseille: Mandanda – Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi – Sanson, Anguissa – Thauvin, Payet, Ocampos – Germain
Rezerve: Pele, Sakai, Kamara, Rolando, Mitroglou, N’Jie, Lopez

Atletico Madrid: Oblak – Vrsaljko, Giménez, Godín, Lucas – Gabi, Saúl, Koke, Correa – Griezmann, Diego Costa
Rezerve: Werner, Luis, Partey, Torres, Savic, Juanfran, Gameiro

 

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă