13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHalep a eliminat-o pe Konta, în două seturi

Halep a eliminat-o pe Konta, în două seturi

UPDATE: Simona Halep o conduce pe Konta cu 1 – 0, după 7 – 5, în primul set

Simona Halep încearcă să continue seria excelentă. Are 13 victorii în ultimele 14 partide jucate pe zgură, în circuitul WTA. Românca o întâlneşte pe Johanna Konta, cu care se luptă pentru un loc în optimile de la Madrid.

Simona Halep revine pe terenul central la Madrid, pentru meciul din turul secund cu Johanna Konta. Va fi prima întâlnire pe zgură, din circuitul WTA, între cele două jucătoare.

“Să joc pe acest central îmi face plăcere. Am amintiri foarte frumoase aici, am încredere mare când intru pe acest teren şi mă bucur că sunt aici”, a spus Halep pentru Digi Sport.

Până acum, Halep şi Konta şi-au împărţit victoriile în partidele directe, 3-3. Două dintre succesele Simonei au fost, însă, în Fed Cup. La Madrid, românca se simte perfect: are două trofee, plus finala jucată în 2014, cu Sharapova.

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă