10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportCFR Cluj cu un pas în play-off-ul Europa League. Craiova și-a reaprins...

CFR Cluj cu un pas în play-off-ul Europa League. Craiova și-a reaprins speranțele la ultima fază

UPDATE: Craiova reduce din diferență, la ultima fază, prin golul lui Ivan Martici. Leipzig – Craiova s-a terminat 3 – 1.

UPDATE: Leipzig – Craiova 3 – 0

UPDATE: Leipzig – Craiova 2 – 0, cu zece minute înainte de final

UPDATE: Alarshkert – CFR Cluj 0 – 2, scor final.

UPDATE: Luipzig – Craiova 0 – 1, la pauză

UPDATE: Alarshkert – CFR Cluj 0 – 2. Țucudean realizează dubla.

UPDATE: Leipzig – Craiova 1 – 0. Nemții deschid scorul în minutul 25

UPDATE: țUCUDEAN DESCHIDE SCORUL

Alashkert și-a început traseul european în turul I preliminar al Ligii Campionilor, fază în care pierdut ambele meciuri cu Celtic (0-3 acasă și 0-3 în deplasare). Armenii au fost distribuiți apoi în turul 2 preliminar al Europa League. Nu au reușit să înscrie pe teren propriu nici contra campioanei Muntenegrului (0-0 cu Sutjeska), dar au marcat o dată în deplasare, prin fundașul dreapta Mladen Zeljkovic, fără să primească gol.

La finalul sezonului trecut, Alashkert a devenit campioana Armeniei pentru a treia oară la rând. În total, are patru titluri în palmares.

Echipa putea face eventul in aceasta vară, dar a pierdut finala Cupei la lovituri de departajare cu Gandzasar. Și-a luat, apoi, revanşa în Supercupă, 2-0.

În weekend, în prima etapă din campionat, Alashkert a câştigat cu 1-0 în deplasare la Ararat.

Lotul armenilor este cotat la 5,5 milioane de euro. Potrivit transfermarkt.com, cel mai scump jucător al ei este atacantul mexican Cesar Romero (350.000 de euro). Acesta a avut probleme medicale, lipsind în meciurile din turul anterior, dar ar putea fi recuperat până la ora meciului.

 

Echipe de start

CFR Cluj:
Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Bordeianu, Hoban, Djokovic – Păun, Țucudean, Mailat
Rezerve: Vâtcă, Ioniță, Costache, Lang, Males, Peteleu, Tambe
Antrenor: A. Conceicao

Alashkert:
Cancarevic – Artak Edigaryan, T. Voskanyan, Stojkovic, Praznovsky, Daghbashyan – Marmentini, A. Grigoryan, Artur Edigaryan, Jefferson – Nenadovic
Rezerve: Antonic, Avagyan, Dashyan, Manucharyan, Romero, Sekulic, Simonyan
Antrenor: V. Sukiasyan

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă