11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportLIVE Show total la festivitatea de deschidere a Mondialului! Vedeta principală a...

LIVE Show total la festivitatea de deschidere a Mondialului! Vedeta principală a fost Robbie Williams

Robbie Williams și o soprană din Rusia au început recitalul dinaintea partidei inaugurale.

Iker Casillas le-a prezentat trofeul fanilor de pe Luzhniki Arena din Moscova.

Artiștii Robbie Williams și Aida Garifullina şi fostul mare fotbalist brazilian Ronaldo vor face să strălucească deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Evenimentul va avea loc azi, de la ora 17.30, la Luzhinki Stadium, din Moscova.

Un spectacol despre fotbal şi pasiune vom vedea la deschiderea oficială a Campionatului Mondial de Fotbal, plasată chiar înainte de prima pasă ce va da startul verii de fotbal mondial.

Trei staruri internaţionale vor ridica fanii în picioare pe Luzhniki Stadium din Moscova: superstarul muzicii pop – Robbie Williams va ţine în priză mulţimea de pe stadion, dar şi milioanele de fani din faţa micilor ecrane, împreună cu aclamata soprană a Rusiei, Aida Garifullina.

În spectaculosul show pus la cale de organizatori, gloria fotbalului va fi reprezentată de Ronaldo, campionul Braziliei, de două ori jucător şi campion pentru ţara sa la Campionatul Mondial de Fotbal.

Îi invităm pe toţi fanii fotbalului şi ai muzicii să se distreze cu noi în Rusia, pe stadion, sau împreună cu noi în faţa televizoarelor. Va fi un show de neuitat!”, a declarat Robbie Williams.

“Am multe realizări în cariera mea muzicală, dar faptul că voi spune Let Me Entertain You! în deschiderea Cupei Mondiale celor 80.000 de fani ai fotbalului de pe stadion şi multor milioane din întreaga lume este chiar un vis din copilărie!”, a mai spus Robbie. „Nu mi-am imaginat vreodată că voi fi parte a acestei sărbători imense, Cupa Mondială, care are loc, aici, în ţara mea!”, a mărturisit şi solista Operei de Stat din Viena, soprana Aida Garifullina.

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial FIFA Rusia 2018 va fi diferită în comparaţie cu ediţiile anterioare ale turneului. De data aceasta, ceremonia se va concentra pe momentele muzicale şi se va desfăşura chiar înainte de startul primei partide. Un singur lucru va rămâne însă la fel – tema, care celebrează nu doar a fotbalul, ci şi ţara gazdă, în acest caz, prin intermediul momentului susţinut de una dintre cele mai aclamate voci tinere ale Rusiei – Aida Garifullina.

 

 

Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă