Lionel Messi, despre situația de la Barcelona: „Nimic nu mă mai surprinde”

Lionel Messi nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce FC Barcelona a decis să renunţe la serviciile atacantului uruguayan Luis Suarez, cu care starul argentinian a legat o strânsă prietenie pe parcursul anilor în care doi au evoluat împreună pe Camp Nou.

Share

Rl online 0 comentarii

25.09.2020 - 22:20

„Meritai o altfel de despărţire, pentru că eşti unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului, ai realizat lucruri importante atât la nivelul grupului cât şi individual. Şi nu să fii dat afară aşa cum au făcut-o. Dar adevărul este că în acest moment nimic nu mă mai surprinde”, i-a transmis Messi lui Suarez într-un mesaj postat pe Instagram.

„Ştiam că vei pleca, însă astăzi, când am intrat în vestiar, am realizat cu adevărat acest lucru. Va fi foarte dificil să nu mai petrec zilele alături de tine, atât pe teren cât şi în afara lui. Am petrecut mulţi ani împreună şi am participat la multe evenimente amândoi. Noi voi uita toate aceste lucruri şi va fi ciudat să te văd în tricoul altei echipe şi, mai mult, să te înfrunt”, a adăugat decarul argentinian, care i-a urat mult succes uruguayanului.

Lionel Messi a fost prezent la ceremonia de rămas bun a lui Luis Suarez, care a avut loc joi pe Camp Nou, alături de alţi coechipieri, precum Gerard Pique, Sergio Busquets, Jordi Alba şi Sergi Roberto. La eveniment a asistat şi soţia lui Messi, Antonella Roccuzzo, alături de familia atacantului uruguayan, care îşi va continua cariera la o altă formaţie spaniolă, Atletico Madrid.

 

Comentarii