0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSportLiliana Mincă, preşedinte OFPC: Piedone şi Ciuhodaru sunt oameni fără scrupule

Liliana Mincă, preşedinte OFPC: Piedone şi Ciuhodaru sunt oameni fără scrupule

Preşedintele OFPC, Liliana Mincă, îi atacă dur pe Cristian Popescu Piedone şi Tudor Ciuhodaru, ambii foşti membrii ai Partidului Conservator care au demisionat săptămâna trecută.

“Îmi pare rău că avem în partid oameni atât de slabi şi de şantajabili care cedează celor mai mici presiuni din partea puterii. Sunt oameni fără caracter şi fără scrupule, mă refer aici atât la Ciuhodaru cât şi la Piedone, care maschează că interesul lor este cel de a-i ajuta pe români. Adevăratul interes însă, şi mai ales adevărata faţă, nu pot fi mascate şi în interiorul partidelor”, afirmă Liliana Mincă într-un comunicat remis romanialibera.ro.

Mincă susţine că fostul membru PC, Cristian Piedone, şi-a urmărit întotdeauna propriile interese şi nu a fost niciodată “un om de partid”. În aceste condiţii, el nu ar putea deveni niciodată preşedinte al Partidului Conservator. 

“Piedone este un primar bun în sectorul 4, dar nu a fost niciodată un om de partid. Nu ştiu cu ce argumente vrea el să ne convingă că este potrivit pentru funcţia de preşedinte al partidului. Ce nu ştiu foarte mulţi este că are un birou la sediul central în care nu a călcat niciodată. Mai rău de atât este că nu a fost în teritoriu să ne susţină filialele care au avut nevoie de sprijin, decât o singură dată, la Piatra Neamţ. Cred că mulţi lideri au şi uitat cum arată Piedone sau că Piedone este în continuare membru al PC”, declară Liliana Mincă.

Preşedintele OFPC consideră că Piedone face jocul Partidului Democrat Liberal care încearcă să dezbine USL pentru a câştiga alegerile.

“Cred că singurul său interes acum este cel dictat de putere, şi anume să rupă PC în două ca mai apoi să îi fie mai uşor PDL-ului să dezbine şi USL. PDL nu are proiecte pentru români şi de teama de a nu pierde alegerile din 2012, şi mai ales de teama de USL, fac tot ce pot să dărâme această construcţie politică”, conchide Liliana Mincă.

Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreşedinte al PC şi primar în Sectorul 4 la primul mandat, a anunţat, vineri, printr-o scrisoare trimisă preşedintelui conservatorilor, Daniel Constantin, că demisionează din funcţie. În aceeaşi scrisoare, Piedone cere convocarea unui congres extraordinar în care să fie realeasă conducerea formaţiunii, urmând să candideze pentru funcţia de preşedinte. Citeşte mai multe aici.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Care ar fi veștile proaste ale lui Stoltenberg?

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă Alianţa Nord-Atlantică să se pregătească de ”veşti proaste” în Războiul din Ucraina. Care ar fi acestea? Presa...
00:01:52

Un ostatic thailandez eliberat își amintește de cele 50 de zile în captivitate în Gaza

Anucha Angkaew, un ostatic thailandez în vârstă de 28 de ani care a fost eliberat din captivitate, din Gaza, de către Hamas, a povestit...
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...
Ultima oră
Pe aceeași temă