Liga 2 a început cu două meciuri amânate de infectarea fotbaliștilor cu Covid-19

U Craiova 1948 și Pandurii Tg. Jiu nu au jucat sâmbătă în etapa inaugurală din Liga 2 din cauza numărului mare de fotbaliști cu rezultate pozitive la testele Covid-19.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.08.2020 - 12:30

U Craiova 1948 trebuia să joace cu Ripensia Timișoara dar meciul a fost amânat după ce oltenii au informat că au în lot șase cazuri pozitive de Covid-19. Cum trei dintre fotbaliștii infectați cu noul coronavirus sunt portarii echipa nu avea cum să intre pe teren.

Al doilea meci amânat din prima etapă a sezonului 2020 – 2021 în Liga 2 este cel dintre Metaloglobus București și Pandurii Târgu Jiu, echipă reprimită pe ultima sută de metri în Liga 2. Cele șapte cazuri pozitive și alte două rezultate neconcludente de la ultimele teste făcute fotbaliștilor de către clubul Pandurii au determinat Direcția de Sănătate Publică să nu permită deplasarea echipei la București.

Cele două meciuri vor fi reprogramate de Federația Română de Fotbal în funcție de evoluția îmbolnăvirilor în echipele U Craiova 1948 și Pandurii Târgu Jiu și de datele libere din calendar.

Comentarii