Liga 1: Universitatea Craiova începe returul cu un semieșec

Universitatea Craiova a ratat șansa de a urca provizoriu pe primul loc în clasamentul Ligii 1, după ce a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, marţi seara, pe teren propriu, în prima etapă a returului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.01.2021 - 22:16

Universitatea a făcut un joc modest şi nu a reuşit să îşi creeze decât o ocazie de gol, în minutul 60, prin Alexandru Cicâldău.

Sepsi OSK a fost mai periculoasă şi a avut şanse de gol prin Fofana (43), când Dan Nistor a respins de pe linia porţii, şi Florin Ştefan (53), care a şutat puţin peste transversală.

Niciuna dintre echipe nu a avut antrenorul principal pe banca tehnică: Universitatea l-a avut pe Corneliu Papură în tribună (suspendat), iar Leo Grozavu nu a fost la meci.

Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, gazdele pe Vladimir Screciu (81), iar oaspeţii pe guineeanul Fofana (90+2), care a primit două cartonaşe galbene în doar câteva secunde, al doilea pentru proteste.

După acest meci, Craiova rămâne pe poziția secundă în clasament. Oltenii au 33 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul FCSB.

 

Comentarii