10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportLiga 1: Universitatea Craiova începe returul cu un semieșec

Liga 1: Universitatea Craiova începe returul cu un semieșec

Universitatea a făcut un joc modest şi nu a reuşit să îşi creeze decât o ocazie de gol, în minutul 60, prin Alexandru Cicâldău.

Sepsi OSK a fost mai periculoasă şi a avut şanse de gol prin Fofana (43), când Dan Nistor a respins de pe linia porţii, şi Florin Ştefan (53), care a şutat puţin peste transversală.

Niciuna dintre echipe nu a avut antrenorul principal pe banca tehnică: Universitatea l-a avut pe Corneliu Papură în tribună (suspendat), iar Leo Grozavu nu a fost la meci.

Ambele echipe au avut câte un jucător eliminat, gazdele pe Vladimir Screciu (81), iar oaspeţii pe guineeanul Fofana (90+2), care a primit două cartonaşe galbene în doar câteva secunde, al doilea pentru proteste.

După acest meci, Craiova rămâne pe poziția secundă în clasament. Oltenii au 33 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul FCSB.

 

Cele mai citite

Caz controversat în Bulgaria. L-a demis pe ministrul de externe și a preluat el postul

Decizia premierului interimar bulgar, Dimităr Glavcev, de a demite ministrul de externe, Stefan Dimitrov, la doar două săptămâni de la numirea acestuia în post,...

Germania arestează trei persoane suspectate că au colaborat cu serviciile secrete chineze

Trei germani au fost arestați sub suspiciunea că au colaborat cu serviciile secrete chineze. Se pare că aceștia au predat tehnologie care ar putea...

Hotelul Ambasador devine The Julius Bucharest. Va avea un nou proprietar

Hotelul Ambasador din București, un monument arhitectonic deosebit cu influențe interbelice și de stil Art Déco, a fost achiziționat recent de către compania austriacă...
Ultima oră
Pe aceeași temă