15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportLiga 1: FCSB, victorie categorică împotriva Universității Craiova

Liga 1: FCSB, victorie categorică împotriva Universității Craiova

FCSB a deschis scorul în minutul 23, prin Răzvan Oaidă, după o fază pornită de la degajarea greşită a portarului Mirko Pigliacelli. Universitatea a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Bărbuţ (45).

Răzvan Oaidă a adus echipa gazdă din nou în avantaj (57), la o nouă nesincronizare a apărării craiovene, iar Florin Tănase (79) şi Dennis Man (84) au dat proporţii scorului, în urma altor erori ale defensivei oltene.

FCSB a ratat ocazii mari de gol prin Florinel Coman (26), Dennis Man (36 – bară), Coman şi Man (53) şi din nou Man (62).

Universitatea şi-a creat oportunităţi prin Ştefan Baiaram (58), mingea lovind ambele bare la şutul său, şi Elvir Koljic (65).

Luis Niţu (Universitatea) şi Darius Olaru (FCSB) s-au ciocnit cap în cap în min. 2, fiind schimbaţi amândoi în primul sfert de oră al partidei.

Universitatea a pierdut cele două meciuri susţinute săptămâna aceasta, 2-3 cu Poli Iaşi în Cupa României şi 1-4 cu FCSB în campionat, pierzând şi locul secund. Aceasta a fost cea mai drastică înfrângere a craiovenilor în acest campionat.

Universitatea a pierdut şi cele două meciuri directe din sezonul regulat, 0-1 în Bănie şi 0-2 la Bucureşti.

Meciul de pe Arena Naţională s-a desfăşurat fără spectatori, conform deciziei LPF, după ce autorităţile au interzis de duminică activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, pentru prevenirea unei răspândiri a coronavirusului în România.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă