1.8 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSportLia Olguța Vasilescu, despre protestele de la Cotroceni: Așa arată un miting...

Lia Olguța Vasilescu, despre protestele de la Cotroceni: Așa arată un miting spontan. Fără ceaiuri, fără grădinițe cu program prelungit

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, în legătură cu protestele de la Palatul Cotroceni, că așa arată un protest spontan, “fără ceaiuri, fără grădinițe care lucrează peste program pentur că sunt părinții la miting, fără companii care dau liber angajaților”, arată Digi24.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că de luni, protestele ar trebui să înceteze.

„Chiar dacă nu am fost de acord, respectam decizia partidului ca PSD sa nu organizeze vreun miting în ţară. Cred însă că aşa arată un miting spontan. Fără ceaiuri, fără grădinițe care lucrează peste program pentru ca sunt părinții la miting, fără companii care dau liber angajaților ca sa protesteze în fata guvernului. Guvernul a abrogat ordonanța privind modificările Codului Penal. Ar trebui ca, de mâine, sa înceteze protestele. Vom vedea!”


Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu este de părere că pesediștii trebuie să iasă în stradă să protesteze, pentru că actualele mişcări de stradă sunt politizate, iar opoziţia vrea să aducă din nou “tehnocraţii” la putere.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îndeamnă la contramanifestație, contrazicându-l pe Liviu Dragnea

Citește și: Contramanifestație, la Cotroceni. Aproximativ 1.000 de pensionari și-au aratat susținerea față de Guvernul Grindeanu: ”Jos cu Iohannis, trădător de țară!”. ”Jos Kovesi!”. Dragnea spune că PSD nu a organizat astăzi nici un miting

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă