Leo Grozavu, înainte de meciul cu Craiova: Avem nevoie disperată de puncte

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat că formaţia sa "nu trece prin cea mai bună pasă", are moralul scăzut şi o nevoie "disperată" de puncte, prin urmare va încerca să câştige partida de sâmbătă, împotriva Universității Craiova.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2019 - 17:47

"Cu toţii ştim că orice joc în momentul de faţă este foarte important, orice punct este foarte important şi meciul cu Craiova nu face excepţie, o partidă cu una dintre echipele bune ale campionatului, care şi-a propus să câştige titlul. (...) Noi ne-am pregătit în perioada scurtă de la ultimul joc oficial, am încercat să lucrăm în sensul ăsta, am încercat acoperim şi găurile rămase neacoperite, pentru că la ultimul meci, în afară de faptul că am pierdut jocul, am suferit şi pagube însemnate, mă refer la cele două eliminări. Nu este uşor să le acoperim, pentru că, din păcate, ăsta este lotul în momentul de faţă. Nu vreau să mă plâng din punctul ăsta de vedere, cei care intră sunt absolut convins că îşi vor face cât mai bine datoria. Treaba noastră este să încercăm să facem tot ce este omeneşte posibil să câştigăm puncte. (...) Luăm meciurile pas cu pas, toate ştim că sunt meciuri grele în situaţia dată, mai ales că nu trecem prin cea mai bună pasă. Moralul a suferit în ultima perioadă, nu s-au câştigat puncte şi din acest motiv este clar că avem nevoie cu disperare de orice punct", a declarat Leo Grozavu.

Acesta a mai spus că este convins de faptul că oltenii vor veni foarte motivaţi să câştige, având în vedere înfrângerea suferită în tur, când Sepsi a câştigat cu 1-0.

"Orgoliile oltenilor ştim cu toţii că sunt nemăsurate şi mai mult ca sigur că şi asta îi va anima. Dar, sigur, pe noi ne interesează să ne facem cât mai bine treaba pe teren", a declarat tehnicianul echipei Sepsi OSK.

Meciul dintre cele două echipe, programat în etapa a 18-a Ligii I de fotbal, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Comentarii