10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportFotbalLegendarul fotbalist Pele, rămâne internat la terapie intensivă

Legendarul fotbalist Pele, rămâne internat la terapie intensivă

Fotbalistul brazilian, Edson Arantes do Nascimento ”Pele”, în vârstă de 80 de ani, se află în continuare la terapie intensivă într-un spital din Sao Paulo, informează AFP.

Se recuperează în mod “satisfăcător” după ce i-a fost extirpată o tumoră “suspectă” la colon, sâmbăta trecută.

“Pacientul Edson Arantes do Nascimento se recuperează satisfăcător, este conştient, vorbeşte normal şi menţine semne vitale normale”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de clinica respectivă.

Tumora i-a fost descoperită în timpul unui control de rutină, a anunţat luni spitalul din Sao Paulo, în care Pele se află internat din 31 august.

În acest raport medical anterior se menţionat faptul că fostul fotbalist urma să fie transferat într-un salon în cursul zilei de marţi. Cu toate acestea, triplul campion mondial (1958, 1962, 1970) a rămas în continuare la secţia de terapie intensivă.

“Recuperarea mea decurge bine”, a scris Pele miercuri pe reţelele de socializare, într-un mesaj de condoleanţe trimis cântăreţului brazilian Roberto Carlos, care şi-a pierdut unul dintre copii din cauza cancerului.

Starea de sănătate a fostului decar al Selecao s-a deteriorat în ultimii ani, acesta fiind motivul, alături de pandemia de coronavirus, care l-a făcut să rămână practic închis în casa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familiei şi prietenii săi apropiaţi, departe de atenţia presei, relatează Agerpres.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

PSD va valida candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei în forurile statutare, conform declarațiilor liderului partidului, premierul Marcel Ciolacu, făcute marți. Ciolacu și Firea...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...
Ultima oră
Pe aceeași temă