15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportBaschetLeBron James a spus că îl enervează faptul că nu este considerat...

LeBron James a spus că îl enervează faptul că nu este considerat unul dintre cei mai mari marcatori ai NBA

Nimeni nu a marcat mai multe puncte într-o carieră în NBA decât LeBron James, dar rareori este considerat cel mai mare marcator al NBA, scrie Insider.

James, în vârstă de 37 de ani, a devenit în acest sezon cel mai mare marcator al NBA, când a combinat punctele din sezonul regulat și din playoff, trecând pe primul loc, depășindu-l pe Kareem Abdul-Jabbar.

Într-un episod recent din „The Shop”, James a spus că se simțea „ciudat” să fie cel mai bun marcator combinat, deoarece nu a fost niciodată etichetat drept marcator.

“Nu sunt un marcator natural. Îmi place să-mi implic băieții”, a spus James. „Întotdeauna am fost așa. De exemplu, îmi place să văd că coechipierul meu înscrie din pasa mea – am fost întotdeauna genul ăsta de tip.

James a adăugat: „Când vorbesc despre cei mai mari marcatori ai tuturor timpurilor, nu-mi menționează niciodată numele”.

James a fost întrebat de prietenul său, partenerul de afaceri și gazda Maverick Carter dacă îl deranjează și James a spus că da.

„Da, mă enervează”, a spus James. “Mă enervează. Nu spune nimic niciodată despre mine.”

James este încă al treilea la punctele din sezonul regulat, după Karl Malone cu 208 puncte pentru locul doi și Abdul-Jabbar cu 1.667. Dacă James termină acest sezon sănătos și poate juca aproape toate cele 82 de meciuri anul viitor, mulți cred că va trece pe primul loc pe lista de marcatori ai tuturor timpurilor NBA anul viitor.

Cu toate acestea, James este rareori privit drept unul dintre cei mai „puri” marcatori ai NBA, rar menționat alături de nume precum Kevin Durant, Michael Jordan și Kobe Bryant în dezbateri.

Urmărește România Liberă și pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă