12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportLazio - CFR Cluj: Simone Inzaghi, neîncrezător în calificarea echipei sale

Lazio – CFR Cluj: Simone Inzaghi, neîncrezător în calificarea echipei sale

“Este o partidă de Europa League, în care calificarea noastră atârnă de un fir. Cât timp matematica nu ne condamnă, vom face totul ca să mergem mai departe. Suntem în această situaţie din vina noastră, dar şi din cauza unor factori externi, împotriva lui Celtic la scorul de 1-1 a fost un penalty clar la Immobile ce ar fi putut schimba lucrurile. Ştim însă că ar fi trebuit să reuşim mult mai mult”, a declarat Inzaghi, citat de TuttoMercatoWeb.

Lazio are doar 3 puncte în această grupă din Europa League, în timp ce în Serie A, cu Ştefan Radu printre titulari, are un parcurs mult mai bun, fiind pe poziţia a treia după 13 etape.

“În campionat jucăm un fotbal foarte bun din prima etapă până în cea de-a 13-a. Locul 3 este cât se poate de meritat. În Europa am fi putut avea o tragere la sorţi mai bună. Băieţii au fost buni în ce priveşte evoluţiile, mai puţin rezultatele. Pentru calitatea pe care o avem ar trebui să trecem de grupe, dar probabil nu o vom face. N-am fost capabili să gestionăm episoadele care au fost în favoarea noastră aşa cum ar trebui s-o facă o echipă mare”, a afirmat Inzaghi.

“Dacă m-aş întoarce aş face aceleaşi alegeri, împreună cu staff-ul meu am gestionat bine situaţiile. Nu toţi jucătorii erau pregătiţi să joace trei meciuri pe săptămână. Pentru formaţia din meciul cu CFR am avut astăzi nişte răspunsuri. Caicedo are o mică problemă la gleznă, astăzi a întrerupt antrenamentul şi mâine va trebui să vedem cum stă. Apoi voi încerca să trimit pe teren o echipă competitivă, ştiind că duminică vom avea altă partidă. Parolo şi Cataldi vor juca sigur, Lazzari va trebui şi el să facă un sacrificiu, fiindcă Marusic nu e disponibil”, a spus tehnicianul.

“Ne pasă de meciul de mâine, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Plec de la ideea că trebuie să învingem în fiecare partidă. Contra lui Celtic am fi meritat 6 puncte în cele două meciuri şi am fi vorbit despre altceva. Noi am avut multe de învăţat din dubla confruntare cu scoţienii. Paradoxal, am învins-o pe Rennes în cel mai prost meci al nostru”, a adăugat Inzaghi.

Tehnicianul a vorbit despre goalkeeperul Thomas Strakosha: “Ieri avea gripă, însă era deja prevăzut că va juca Proto, care e un portar de încredere. (…) Guerrieri va fi rezervă, Strakosha se va antrena separat, va juca duminică.”

Despre Valon Berisha, el a spus: “Se simte bine, a avut trei antrenamente importante după ce a avut o problemă în urma meciurilor echipelor naţionale.”

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio, joi 28 noiembrie, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 22:00, în Grupa E a Europa League. CFR are nevoie de un singur punct în meciurile cu Lazio şi Celtic pentru a-şi asigura calificarea în şaisprezecimile de finală.

Cele mai citite

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...
Ultima oră
Pe aceeași temă