13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportLarisa Iordache, pe patul de spital. Gimnasta a ratat finala la individual...

Larisa Iordache, pe patul de spital. Gimnasta a ratat finala la individual compus

După ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa Iordache se confruntă cu o problemă de sănătate. Gimnasta a fost internată în urma unei crize renale și, din acest motiv, a ratat finala la individual compus de la Campionatul European din Basel.

Sportiva în vârstă de 24 de ani a acuzat dureri insuportabile, motiv pentru care a mers la o clinică din Basel. După 36 de ore de tratament, starea sa nu s-a ameliorat și a fost necesară internarea Larisei. Vestea a fost comunicată de clubul CS Dinamo:

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. [..] Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală!’, se arată în comunicatul publicat de Clubul Sportiv Dinamo pe rețelele de socializare.

 Cum se simte Larisa Iordache

În momentul de față nu se știe dacă Larisa Iordache va putea participa la finala de aparate din cadul aceleiași competiții, care este programată duminică. Gimnasta a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie de pe patul de spital și și-a pus urmăritorii la curent cu evoluția sa:

„Poza de azi. Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura…deoarece încă nu am ieșit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine și sper că starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să va mulțumesc pentru grijă voastră’ , a transmis Larisa Iordache pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea din spital.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă