Lampard, favorit să preia Chelsea

Frank Lampard, fostul mijlocaș de legendă al londonezilor, actualmente antrenor în Championship, la Derby County, este principalul favorit să preia banca tehnică a lui Chelsea, după ce Maurizio Sarri a plecat la Juventus.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2019 - 15:06

Lampard mai are doi ani de contract cu Derby, pe care a dus-o, în primul său sezon ca antrenor, în finala play-off-ului de promovare în Premier League. Conducătorii echipei din vestul Londrei vor trebui să achite 4 milioane de lire pentru a-l lua pe tehnicianul de 40 de ani de pe Pride Park.

Proprietarul lui Derby, Mel Morris, a recunoscut că se aștepta ca Lampard să fie, mai devreme sau mai târziu, manager al lui Chelsea. „Sunt sigur că Chelsea și Frank se vor reuni la un moment dat și dacă se va întâmpla vreodată, voi înțelege pentru că acesta este clubul lui.”

Numirea lui Frank Lampard la timona clubului londonez ar fi o alegere inspirată din partea lui Roman Abramovici. Mijlocașul englez a scris istorie în tricoul lui Chelsea, evoluând nu mai puțin de 13 sezoane pentru ”The Blues”, timp în care a marcat de 211 ori.

Comentarii