7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFotbalKun Aguero s-ar putea retrage din fotbal

Kun Aguero s-ar putea retrage din fotbal

Fotbalistul argentinian Sergio Kun Aguero s-ar putea retrage din fotbal din cauza aritmiei cardiace maligne. Condiţiile fizice ale atacantului Barcelonei par să nu îi dea nicio speranţă de revenire pe teren.

Argentinual Sergio Kun Aguero, 33 de ani, s-ar putea retrage din fotbal. Potrivit Radio Catalunya, aritmia care l-a obligat pe atacantul argentinian să se oprească ar fi mai gravă decât se aştepta, motiv pentru care fostul star de la Manchester City şi de la Atletico Madrid s-ar putea retrage definitiv, conform jurnalul.ro.

Kun Aguero s-ar retrage din fotbal după ce a simțit o durere în piept la un meci din campionat

Pe 30 octombrie, Sergio Aguero s-a oprit în timpul meciului dintre Barcelona şi Alaves, când a simţit o durere în piept. După ce a cerut schimbarea, a ajuns la spital pentru analize, iar acestea au scos în evidenţă o situaţie de ţinut sub control.

FC Barcelona a comunicat indisponibilitatea atacantului pentru cel puţin trei luni, pentru a-şi evalua tratamentul şi pentru recuperare.

În fotbalul de astăzi, afecţiunile cardiace sunt tratate cu o atenţie din ce în ce mai mare, pentru a evita noi şocuri precum cel al lui Christian Eriksen de la Campionatul European.

Intervenția de aur a medicilor l-au salvat. Sunt primele trei minute în care se mai poate interveni pentru a fi salvat creierul. Și intervenția a fost posibilă grație deciziei căpitanului Simon Kjaer (tot interist) de a chema de urgență echipa medicală.
“Am fost chemați pe teren când Christian a căzut, nu mi-am dat seama de la distanță, dar era destul de clar că era inconștient,” a declarat doctorul Martin Boesen, într-o conferință de presă după meci, citat de Firstpost.com. L-am readus la viață, a mai comentat el, potrivit Sportsiger.com

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...
Ultima oră
Pe aceeași temă