Kluiverth Aguilar a prins transferul vieții. Unde va juca fundașul peruan

Clubul peruan de fotbal Alianza Lima a anunţat că a ajuns la un acord cu campioana Angliei, Manchester City, pentru transferul fundaşului dreapta Kluiverth Aguilar la gruparea în Albion în mai 2021, când jucătorul la împlini vârsta de 18 ani.

Share

Rl online 0 comentarii

20.04.2020 - 11:35

Echipa a explicat că este unul dintre cele mai importante transferuri din fotbalul peruan în Europa în ultimii ani şi primul realizat de Alianza în Premier League în toată istoria sa.

Manchester City va achiziţiona drepturile economice ale lui Aguilar, care va juca în continuare la echipa din Lima până pe 5 mai 2021, iar Alianza va păstra un procentaj dintr-un viitor transfer al jucătorului.

''Să joc la City este cel mai mare vis al carierei mele, sunt fericit că am fost observat. City este un club cu jucători, antrenor şi suporteri extraordinari'', a declarat Aguilar, care a debutat în fotbalul profesionist din Peru pe 2 noiembrie 2019. El va împlini 17 ani pe 5 mai.

Directorul general al clubului Alianza Lima, Kattia Bohorquez, a amintit că şi alţi fotbalişti peruani au plecat de la Alianza în Europa şi au avut cariere împlinite, precum Jefferson Farfan, Andre Carrillo şi Claudio Pizarro.

Comentarii