14.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSportKlaus Iohannis, despre data când va fi organizat referendumul pe tema Justiţiei:...

Klaus Iohannis, despre data când va fi organizat referendumul pe tema Justiţiei: Vă voi anunţa în zilele următoare. Întrebat dacă va ţine cont de sugestiile Parlamentului, şeful statului glumeşte: Altă întrebare

Preşedintele României, a declarat, după şedinţa pe tema bugetului, unde i-a invitat pe premierul României şi ministrul de Finanţe, că „în zilele următoare va anunţa data la care va fi organizat referendumul pe tema justiţiei”.

„Acest referendum este necesar, de aceea am început demersul. Ce voi face o să vă spun în zilele următoare. (…) Exact în zilele următoare o să vă spun când se convoacă referendumul”, a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Jurnaliştii l-au întrebat pe şeful statului dacă va ţine cont şi de propunerile Legislativului, şeful statului răspunzând ironic cu celebra replică: „Altă întrebare”.


Citeşte şi: Parlamentul a aprobat cererea preşedintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum asupra Justiţiei

Plenul Parlamentului a dat aviz pozitiv, luni după-amiază, asupra cererii președintelui Klaus Iohannis de a se organiza un referendum pe tema Justiției. Decizia parlamentarilor a fost luată în unanimitate.


Citeşte şi: VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu şi ministrul Finanţelor au ajuns la Cotroceni, unde discută cu şeful statului, pe tema bugetului de stat. Iohannis: Bugetul este unul problematic şi riscant. Sunt profund îngrijorat

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat că bugetul propus de Guvernul Grindeanu este „unul problematic şi riscant”, continuând prin a afirma că va reveni, în zilele următoare, cu o analiză amplă pe această temă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă