Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kaiac-canoe: România, cu trei echipaje în semifinalele Campionatelor Mondiale

Trei echipaje româneşti s-au calificat în semifinalele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria).

Share

Rl online 0 comentarii

21.08.2019 - 21:01

Constantin Dîba şi Gheorghe-Alexandru Stoian au ratat calificarea în Finala A a probei de canoe-2 masculin pe 200 m, după ce au terminat pe patru în prima semifinală (38.07), după ce fuseseră pe trei în seria a doua (39.14).

Dîba şi Stoian au încheiat pe 5 în seria a doua la canoe-2 pe 500 m (1:52.94) şi s-au calificat în semifinale.

La canoe-1 feminin pe 500 m, Ştefănica Ursu a fost a treia în seria a treia (2:16.04) şi va evolua în semifinale.

Iuliana Ţăran a fost a şasea în prima serie a kaiac-1 pe 200 m şi s-a calificat în semifinale cu timpul de 41 sec 57/100.

În proba similară masculină, Florin Vlase a terminat pe şapte în prima serie (ratând prezenţa în semifinale).

România participă cu un lot de 16 sportivi, şase fete şi zece băieţi, în 16 probe, 5 la feminin şi 11 la masculin, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria), în perioada 21-25 august.

La Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Montemor-o-Velho (Portugalia) din 2018, cele mai bune rezultate ale românilor au fost două locuri 5, ocupate de echipajul masculin de canoe-4 pe 500 m (Cătălin Chirilă, Gheorghe Stoian, Constantin Dîba şi Ştefan Strat) şi de echipajul format din Roxana Ciur şi Elena Meroniac la kaiac-2 pe 1.000 m.

Comentarii

loading...