Juventus a decis. Ronaldo nu va fi penalizat

Înlocuit în repriza secundă a meciului câştigat de torinezi, pe terenul formaţiei AC Milan, Cristiano Ronaldo nu va fi sancţionat pentru că a părăsit stadionul San Siro înainte de finalul jocului.

Share

Cătălin Mihai 0 comentarii

15.11.2019 - 09:15

Superstarul portughez a fost schimbat de Sarri în minutul 55 al partidei cu AC Milan. Camerele de filmat l-au surprins pe Ronaldo cum adresează câteva cuvinte în direcţia băncii de rezerve a torinezilor, plin de supărare, înainte de a pleca direct la vestiare, după ce a fost schimbat cu argentinianul Paulo Dybala. Potrivit postului Sky Italia, Ronaldo a părăsit apoi arena din Milano cu câteva minute înaintea fluierului final.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost extrem de diplomat şi a dat de înţeles că starul are probleme la genunchi care i-au afectat evoluţiile din teren. Chiar dacă gurile rele au vorbit de o ruptură iremediabilă, Cristiano Ronaldo a domolit spiritele cu o postare pe Instagram. „Un meci dificil, o victorie importantă”, a fost mesajul portughezului.

În pofida tuturor evidențelor, oficialii lui Juventus au hotărât să nu-l sancționeze financiar pe CR7, chiar dacă Pavel Nedved, vicepreşedintele clubului şi un partizan al disciplinei stricte, nu agreează acest tip de comportament.

Mircea Lucescu, cel care a pregătit-o între decembrie 1998 şi martie 1999 pe Inter Milano, la care evolua faimosul atacant brazilian Ronaldo Nazario de Lima, a reacționat. „Sarri a procedat foarte bine, atât în timpul meciului cât şi după. Asta mi-a amintit un episod care mi s-a întâmplat cu celălalt Ronaldo, Il Fenomeno, când o antrenam pe Inter”, a spus Lucescu.

Comentarii