7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportJuniorii români, succes la Campionatele Europene de haltere

Juniorii români, succes la Campionatele Europene de haltere

România a cucerit, miercuri, încă cinci medalii de aur şi una de bronz la Campionatele Europene de haltere U-15 şi U-17 de la San Donato Milanese (Italia).

Mihaela Cambei a câştigat trei medalii de aur în limitele categoriei 48 kg, la secţiunea Under-17 (youth), cu 67 kg la smuls, 88 kg la aruncat şi 155 kg la total.

La cat. 53 kg, tot la secţiunea Under-17, Sabina Baltag a obţinut bronzul la smuls, cu 75 kg, aurul la arucnat, cu 102 kg, şi tot aur la total, cu 177 kg.

Ceremonia de premiere a fost oficiată de secretarul general Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Padure, secretarul general EWF, Hasan Akkus, şi de secretarul general IWF, Mohammed Jaloud, potrivit paginii de Facebook a forului naţional de profil.

România a ajuns la un bilanţ de 24 medalii la Europenele din Italia, 9 medalii de aur la Under-15 (toate obţinute de fete) şi 15 medalii la Under-17 (Youth), şase de aur, trei de argint şi şase de bronz.

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă