12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportJuniorii români, succes la Campionatele Europene de haltere

Juniorii români, succes la Campionatele Europene de haltere

România a cucerit, miercuri, încă cinci medalii de aur şi una de bronz la Campionatele Europene de haltere U-15 şi U-17 de la San Donato Milanese (Italia).

Mihaela Cambei a câştigat trei medalii de aur în limitele categoriei 48 kg, la secţiunea Under-17 (youth), cu 67 kg la smuls, 88 kg la aruncat şi 155 kg la total.

La cat. 53 kg, tot la secţiunea Under-17, Sabina Baltag a obţinut bronzul la smuls, cu 75 kg, aurul la arucnat, cu 102 kg, şi tot aur la total, cu 177 kg.

Ceremonia de premiere a fost oficiată de secretarul general Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Padure, secretarul general EWF, Hasan Akkus, şi de secretarul general IWF, Mohammed Jaloud, potrivit paginii de Facebook a forului naţional de profil.

România a ajuns la un bilanţ de 24 medalii la Europenele din Italia, 9 medalii de aur la Under-15 (toate obţinute de fete) şi 15 medalii la Under-17 (Youth), şase de aur, trei de argint şi şase de bronz.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă