foto DPA Images / Jan Woitas/Hepta

Julian Nagelsmann a semnat cu Bayern Munchen! E cel mai scump antrenor din istorie

Clubul bavarez Bayern Munchen l-a anunțat oficial pe Julian Nagelsmann (33 de ani) ca antrenor al campioanei Germaniei.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

27.04.2021 - 13:36

Bayern Munchen a ajuns în cele din urmă la un acord cu RB Leipzig, clubul unde a antrenat timp de două sezoane. Julian Nagelsmann va antrena campioana Germaniei începând din următorul sezon și îl va înlocui pe Hansi Flick, care a cerut desfacerea contractului.

Julian Nagelsmann a semnat un contract pe 5 ani cu Bayern Munchen.

„FC Bayern l-a numit pe Julian Nagelsmann in functia de antrenor principal. Bavarezul de 33 de ani se va muta la Munchen de la RB Leipzig pe 1 iulie 2021, inaintea noului sezon, semnand un contract pe cinci ani cu campioana Germaniei, pana la 30 iunie 2026. Acest lucru vine dupa ce FC Bayern a fost de acord cu cererea actualului antrenor, Hansi Flick, de a-i fi reziliat contractul la 30 iunie 2021, cu doi ani mai devreme decat data initiala de expirare.", a anunțat Bayern, într-un comunicat de presă postat și în mediul online.

 

Acordul cu Bayern Munchen l-a făcut cel mai scump antrenor din istorie! 

Potivit presei germane, campioana Germaniei va achita celor de la RB Leipzig suma de 25 de milioane de euro, suma reprezentând clauza de reziliere a contractului lui Julian Nagelsmann. Astfel, acesta a devenit cel mai scump antrenor din istorie. 

Julian Nagelsmann antrenează în Bundesliga de 5 ani. La vârsta de 28 de ani a devenit cel mai tânăr manager din campionatul german, în momentul în care a preluat-o pe Hoffenheim. 

 

Citește totul despre:

Comentarii