Juan Sebastian Veron îl propune pe Simeone pentru banca tehnică a Argentinei

Fostul internaţional argentinian Juan Sebastian Veron este convins că fostul său coechipier Diego Simeone, care în prezent pregăteşte echipa spaniolă de fotbal Atletico Madrid, va antrena într-o zi selecţionata Albiceleste.

Share

Rl online 0 comentarii

23.04.2020 - 13:56

Veron, cu 73 selecţii şi 9 goluri pentru Argentina, fost jucător la Lazio, Manchester United şi Chelsea, consideră că tehnicianul de 49 ani, un excelent motivator şi fin tactician, s-ar potrivi perfect pe banca tehnică a selecţionatei sud-americane.

''La un moment dat, el va ajunge antrenorul Argentinei. După mine, el a dovedit că este unul dintre cei mai buni antrenori din Europa'', a declarat Veron, 45 ani, la o televiziune argentiniană.

Simeone antrenează Atletico Madrid din 2011 şi a condus echipa la două succese în Europa League, la un titlu în Cupa Regelui, Supercupa Spaniei, Supercupa UEFA, plus două finale jucate în Liga Campionilor.

Veron, care a fost coechipier cu Simeone la naţională între 1996 şi 2002, şi-a dezvăluit dorinţa de a deveni preşedintele federaţiei argentiniene: ''La un moment dat aş vrea să fac asta''. El este în prezent preşedintele clubului Estudiantes.

Fostul mijlocaş a avut cuvinte de laudă pentru Maradona, deşi între cei doi există o dispută mai veche: ''Timpul vindecă toate rănile. Ceea ce a spus despre mine nu va schimba ce am simţit şi ce mi-a dat ca jucător. Am fost norocos să joc alături de el şi a fost cel mai bun. Vom face pace când va veni timpul potrivit''.

Comentarii