Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jocurile Olimpice. România, locul 18 la concursul de bob de două persoane

Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, cei mai tineri participanţi în concursul olimpic de bob dublu, şi-au încheiat participarea la PyeongChang, luni, cu o clasare mai mult decât onorabilă: locul 18 din 30 de echipaje prezente la start.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

19.02.2018 - 23:01

Cei doi tricolori, ambii în vârstă de 19 ani, au intrat în cea de a doua zi de concurs de pe poziţia a 16-a. Primele două manşe s-au disputat duminică, iar Tentea şi Daroczi au scos următorii timpi: 49,69 secunde (locul 14) şi 49,62 secunde (locul 17). Cumulat, după primele două manşe, cei doi aveau 1:39,31, echivalent cu locul 16.

Manşa a treia a fost una cu emoţii pentru toţi românii din tribune. La start, împingătorul Ciprian Daroczi a alunecat la finalul porţiunii de alergare şi, la urcarea în bob, s-a lovit cu tibia de partea din spate a acestuia.

Bobul s-a dezechilibat un pic, îndeajuns cât să se piardă câteva zecimi de secundă: 49,93 secunde. După manşa a treia, românii au coborât pe poziţia a 19-a, atingându-şi totuşi obiectivul: un loc între primele 20 de echipaje. Într-un sport în care naţiunile majore au mai multe boburi la start (de exemplu, Germania, Canada şi SUA – câte 3), iar locurile din faţă par acontate, prezenţa între primele 20 de echipaje este deja o performanţă.

 

Comentarii