5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportJocurile Europene. Am cucerit bronzul la gimnastică aerobică

Jocurile Europene. Am cucerit bronzul la gimnastică aerobică

Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Dacian Nicolae Barna, Dorin Marian Broţei şi Andreea Bogati au fost devansaţi în clasament de Rusia, cu 22,250 puncte, şi Bulgaria, 22,186 puncte.

Barna şi Bogati obţinuseră luni medaliile de argint la perechi mixte.

Bilanţul României a ajuns la şapte medalii cucerite la Minsk, una de aur, două de argint şi patru de bronz. Aurul a fost câştigat de Laura Georgeta Coman, în proba de puşcă aer comprimat 10 m, medaliile de argint au fost cucerite de Dacian Barna şi Andreea Bogati în proba de perechi mixte din concursul de gimnastică aerobică, respectiv perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la tenis de masă – dublu mixt, în timp ce medaliile de bronz au fost obţinute la sambo, prin Daniela Poroineanu (cat. 56 kg), Anda Mihaela Vâlvoi (cat. 64 kg) şi Alina-Petronela Păunescu (cat. +80 kg), şi la gimnastică aerobică – grup (Gabriel Bocşer, Mihai Alin Popa, Dacian Nicolae Barna, Dorin Marian Broţei şi Andreea Bogati).

România participă cu 123 de sportivi la Jocurile Europene de la Minsk, programate între 21 şi 30 iunie. Reprezentanţii României vor concura la toate cele 15 sporturi şi discipline sportive din program: atletism, baschet 3×3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică – artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte – feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu acul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice – Tokyo 2020.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă