12.6 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Jocul video care a prezis echipa câştigătoare a Campionatului Mondial

În cazul Campionatului Mondial din 2018, FIFA 18 pare să fi ales bine, întrucât simulările sale din această primăvară desemnau Franţa drept campionul mondial incontestabil, cu 22 de mii de victorii simulate în plus faţă de următoarea echipă favorită a jocului, Brazilia.

EA Sports se lăuda în luna mai că a folosit componenta DLC dedicată campionatului mondial în FIFA 18 pentru a simula întreaga competiţie. Astfel, EA a desemnat încă din primăvară Franţa drept echipa câştigătoare, însă a fost nevoie să aşteptăm până la sfârşitul campionatului din Rusia pentru a ne convinge de acest lucru.

Tot EA a făcut publice statisticile bazate pe comportamentul jucătorilor de FIFA 18. Din 406 milioane de meciuri jucate, cele mai multe victorii au fost înregistrate de către cei care au jucat tot cu Franţa, cu 248 de mii de victorii la activ, urmat de jucătorii care preferau Brazilia cu 226 mii şi Germania cu 105 mii. Locurile 4 şi cinci sunt ocupate de Belgia cu 99 de mii şi Spania cu 59 de mii de victorii totale.

Ultima oră
Pe aceeași temă