10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportIstanbul, prima finalistă la Turneul F4 de la Bucureşti

Istanbul, prima finalistă la Turneul F4 de la Bucureşti

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14, după două ore şi jumătate de joc.

Victoria echipei turce a fost decisă prin ”challenge”, după ce ultimul său atac a fost considerat out, dar reluarea video a demonstrat că mingea a fost atinsă de blocajul advers.

În cea de-a doua semifinală se vor confrunta, de la ora 19.00, gazda Turneului F4,  Volei Alba Blaj, şi echipa turcă Galatasaray Istanbul.

La Turneul Final Four de la Bucureşti asistă mai multe personalităţi din voleiul european, plus foste glorii ale voleiului românesc, între care şi Cristina Pârv, căpitan al naţionalei timp de mulţi ani, care a sosit din Brazilia pentru eveniment, în calitate de ambasador al FR Volei.

Învingătoarele vor juca, duminică, pentru trofeul Ligii Campionilor (ora 19.00), iar învinsele, în deschidere, pentru medalia de bronz (16.00).

Volei Alba Blaj s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă, iar celelalte participante au trecut şi prin faza Play-off 6 pentru accederea în ultimul act de la Bucureşti.

În 2017, Liga Campionilor a revenit echipei turce VakifBank Istanbul.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă