30.8 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăSportIohannis va vizita Marea Britanie. Invitaţia a fost lansată de prințul Charles

Iohannis va vizita Marea Britanie. Invitaţia a fost lansată de prințul Charles

Preşedintele Klaus Iohannis a efectua o vizită în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Invitaţia a fost lansată de către prinţul Charles, la finalul întrevederii dintre cei doi demnitari. 

Președintele Klaus Iohannis l-a primit duminică, la Palatul Cotroceni, pe Alteța sa Regală, prințul Charles. În cadrul întânirii, Alteța Sa Regală Charles, Prinț de Wales, a rememorat, în debutul întâlnirii, prima sa vizită la Sibiu şi a apreciat modul în care municipiul Sibiu s-a dezvoltat în timpul mandatelor lui Klaus Iohannis, contribuind astfel la protejarea moștenirii istorice și culturale a Transilvaniei, se arată într-un comunicat transmis de către Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Foto: Primele declaraţii ale lui Iohannis, după întâlnirea cu prinţul Charles

Prinţul Charles a venit la Palatul Cotroceni şi în urmă cu un an, când, tot la finele lunii mai, s-a întâlnit cu preşedintele de atunci, Traian Băsescu, după care a vizitat oraşe din Transilvania.

El a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

De asemenea, întrevederi ale preşedintelui României cu Prinţul Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, şi în anii 2011 şi 2012.

Cele mai citite

Misterele tradiționale de la examenele naționale

Avem din nou diferențe de peste două puncte după recorectarea tezelor de la Evaluarea Națională. Sunt ceva mai puține în acest, 17, după cum a...

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională, afișate astăzi

Rezultatele finale de la Evaluarea Naţională, după soluționarea contestaţiilor, vor fi afişate astăzi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei (ME).Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, declara...

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...
Ultima oră
Pe aceeași temă