Pe 6 și 7 iulie, comuna Domnești din Argeș devine pentru a patra oară gazda unui campionat de automobilism de mare succes.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018 ETAPA a III-a, CUPA DOMNEȘTI - ARGEȘ

Pe 6 și 7 iulie, comuna Domnești din Argeș devine pentru a patra oară gazda unui campionat de automobilism de mare succes.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

28.06.2018 - 10:44

Pe 6 și 7 iulie, comuna Domnești din Argeș devine pentru a patra oară gazda unui campionat de automobilism de mare succes.

Vorbim despre concursul de îndemânare auto International Autotest Challenge, organizat de Asociatia “GT

Auto Club Sportiv” și Automobil Clubul Român, care a ajuns la a treia sa etapă de anul acesta și se bucură de generoasa susținere a Primăriei din Domnești pentru a organiza în cele mai bune condiții un eveniment care a captivat inimile publicului. 

A devenit deja o tradiție ca argeșenii să se adune în weekendul de concurs la Târgul Săptămânal Domnești, un loc potrivit, nu departe de Uzina de Autoturisme Pitești, ca să ovaționeze participanții, mulți dintre ei localnici. 

Și, în privința asta, etapa din iulie anunță o competiție fierbinte: la start se vor afla piteșteanul Mihai Șurubariu, câștigătorul primei etape din acest an, primul în clasamentul general de anul trecut și Ovidiu Ponea, din Mioveni, câștigătorul etapei a II-a din 2018. Ambii merită susținerea argeșenilor pentru a merge mai departe cu bine în acest sezon. 

Dar, dacă nu ești încă un as al șoselelor, nu te lăsa intimidat. Concursul e deschis oricui. Se pot înscrie nu doar piloți cu experiență în îndemânarea auto, ci orice automobilist pasionat, stăpân pe volan și cu reflexe bune. Iar dacă reflexele nu sunt grozave, te poți delecta cu ale altora, aplaudând de pe margine, într-o atmosferă incendiară. Concurenții vor trebui să parcurgă un parcurs prestabilit, trecând printre jaloane fără a le atinge, schimbând direcția de mers și executând viraje strânse și foarte strânse. Desigur, totul contra cronometru, ceea ce va face ca roțile să scrâșnească și adrenalina să țâșnească.

Nu ezita să te înscrii. Contactează-ne, sigur vom găsi o grupă potrivită pentru tine:  competiția se adresează piloților debutanți și avansați, în funcție de cilindree, puterea motorului și vechimea în aceste competiții, incluzând o grupă pentru șoferițe și una pentru tineri peste opt ani (cu acordul și în prezența părintilor). 

Grupa Debutanți (D) Clasa D1 - cu puterea până la 100 CP, Clasa D2 - 100-150 CP 

Grupa Juniori (J)  Clasa J1 - tineri cu vârsta între 8 și 14 ani, Clasa J2 - 14-18 ani 

Grupa Avansați (A) Clasa A1 - automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc, Clasa A2 - automobile cu cilindreea nominală 1600-2000 cmc, Clasa A3 - automobile cu cilindreea nominală 2000-3000 cmc, Clasa A4 - automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc  Grupa Femina (F)   concurente de sex feminin

Grupa Modificate (M) - automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.).

 

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la: Metabond, Tegee International, Eurocar Service

Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor. Partenerii noștri de la Centrul medical NICOMED din București ne vor asigura asistenta medicala de specialitate.

 

Programul concursului: - vineri, 6 iulie 2018: 14:00 – 20:00, antrenamente libere 

- sâmbătă, 7 iulie 2018: 10:30 - antrenamente cronometrate

                                                                          12:30 - manșa 1 de concurs

                                                                          14:30 - manșa 2 de concurs                                                                           17:30 - festivitatea de premiere

Vă așteptăm.

Înscrieri și informații la www.gtautoclub.ro

Citește totul despre:

#Internationalautotestchallenge

Comentarii