Înfrângere dureroasă. Simona Halep părăsește definitiv turneul de tenis de la Miami

Învinsă la simplu de Agnieszka Radnwanska în turul al treilea, Simona Halep a pierdut și competiția la dublu în cadrul turneului de tenis de la Miami, unde a evoluat alături de conaționala sa Irina Begu.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

26.03.2018 - 07:13

La capătul unui meci decis în super tie-break, scor 7-6(3), 2-6, 8-10 și care a durat o oră și 42 de minute, Simona Halep și Irina Begu au ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului WTA de la Miami. Româncele au fost învinse luni dimineață de perechea Raquel Atawo/Anna-Lena Groenefeld.

Dacă ar fi trecut de acest meci, Halep şi Begu şi-ar fi putut prelungi cu multe zile şederea la Miami. În sferturile de finală, româncele ar fi putut întâlni o echipă accesibilă, pe câştigătoarea meciului dintre Demi Schuurs/Elise Mertens (Olanda/Belgia) şi Tatiana Maria/Lesia Ţurenko (Germania/Ucraina).

Aventura Simonei Halep la simplu la Miami s-a terminat după două meciuri,după ce a fost învinsă de Agnieszka Radnwanska în turul al treilea. După foarte multă vreme, Simona a decis să nu mai apeleze la sfaturile lui Darren Cahill în timpul meciurilor.

Comentarii