Indiciul care trădează decizia UEFA. Ce se întâmplă cu EURO 2020

Amânarea EURO 2020 la fotbal pare un lucru stabilit, după ce Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis să anuleze rezervările sale la un hotel din Copenhaga, una din gazdele competiţiei.

Share

Rl online 0 comentarii

17.03.2020 - 14:10

Un angajat al DSGI-Byen Hotel a declarat telefonic pentru Reuters că UEFA şi-a anulat rezervările cu aproape o săptămână în urmă, în timp ce hotelul Marinelyst, unde trebuia să fie cazată naţionala Danemarcei, a precizat că a anulat rezervarea la cererea părţii daneze.

UEFA are programată marţi o reuniune cu reprezentanţii federaţiilor membre în care se aşteaptă o decizie de amânare a EURO din 2020 pentru 2021, ca măsură de precauţie pentru răspândirea coronavirusului.

EURO 2020 este programat să se desfăşoare în România şi alte 11 ţări europene în perioada 12 iunie - 12 iulie.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia) şi Bilbao (Spania).

Comentarii