8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportÎncepe EURO 2020! Ce programe speciale a pregătit Pro TV

Începe EURO 2020! Ce programe speciale a pregătit Pro TV

Timp de o lună, “fotbalul se joacă la PRO TV” și asta pentru că, până la urmă, dincolo de competiție, EURO 2020 este momentul care aduce oamenii împreună după mai bine de un an de pandemie. Indiferent că vom fi pe stadioane, în fața televizoarelor, pe tabletă, telefon sau laptopuri, meciurile se pot vedea pe PRO TV sau VOYO oriunde ne-am afla.

Ediții speciale și ceremonia de deschidere 

Programul serii este unul special! De la 20:30, după încheierea Știrilor, Vadim Vijeu și Andreea Esca îi așteaptă pe cei de acasă cu o ediție specială în care îl vor avea ca invitat pe Gheorghe Hagi. Aceștia vor discuta despre fotbalul spectacol pe care îl vom vedea până pe 11 iulie și îi vor pregăti pe cei de acasă pentru ceremonia de deschidere, care se va vedea tot pe PRO TV, de la 21:30. 

De la 22:00 este momentul pentru show! Fluierul de start le va găsi în teren pe Turcia și Italia, cele două echipe din grupa A care vor deschide maratonul fotbalistic. Câte goluri vor marca și dacă va reuși vreuna să obțină o primă victorie și să facă primul pas spre calificarea din grupe, aflăm în această seară. 

Cele mai noi detalii despre competiție și rezultatele jocurilor, puteți vedea pe sport.ro, iar pentru a nu rata niciun meci rămâneți alături de PRO TV și VOYO! 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă